Tuesday, November 23, 2010

PROMOSI SABUN EUMORA-The Moor Bar With HMA FactorSABUN EUMORA
Satu-satunya facial bar untuk kesihatan kulit yang boleh menyembuhkan pelbagai jenis masalah kulit.
Harga:
1 bar (1 bar x 25 gram) @ RM90
2 bar (2 bar x 25 gram) @ RM 170
3 bar (3 bar x 25 gram) @ RM240
1 box (4 bar X 25gram) @ RM300


DIJAMIN ORIGINAL EUMORA BAR!!!
Tiada pembelian minima diperlukan...Stok baru...Tarikh tamat sabun August 2012...

Kos penghantaran untuk Semenanjung Malaysia adalah RM6. Kos penghantaran untuk Sabah / Sarawak RM8

Penghantaran menggunakan POS LAJU.


Latarbelakang Sabun EUMORA

EUMORA diperbuat daripada ‘Tiefen’ atau ‘Deep Moor’ yang berasal dari Austria dan ia merupakan sejenis lumpur yang kaya dengan nutrien. Moor telah terbentuk dari zaman ais lagi.

Pada kurun ke-16 pengkaji alkimia yang terkenal Paracelsus telah menyatakan Moor sebagai ‘Quinta Essentia Vitae’ kerana beliau percaya bahawa ia merupakan suatu bahan yang dapat membolehkan manusia kekal abadi.

Doktor-doktor di Eropah biasa menggunakan produk Moor atau memperkenalkannya bagi rawatan kulit yang bengkak, radang dan bernanah, serta penyakit yang berkenaan dengan usus atau artritis. Kini kebanyakan hospital di Jerman dan Austria telah menyediakan kelengkapan rawatan Moor dan juga pekerja yanbg terlatih.

Beratus-ratus sebatian herba organik, unsur surih, hormon tumbuhan, antibiotik semulajadi dan bahan aktif yang lain bergabung bersama untuk menghasilkan satu-satunya keajaiban semulajadi : Moor yang tebal dan kaya dengan nutrien.

Jika guna bersama bahan organik yang tabii tersebut, keupayaan Deep Moor dalam penyembuhan dan pengembalian kemudaan akan menjadikannya bahan detoksifikasi dan terapeutik yang paling berkesan serta meyakinkan di alam semulajadi.
Kebaikan Menggunakan EUMORA

* mengecilkan pori-pori
* mengawal blackheads dan whiteheads
* mengawal keseimbangan pH pada kulit
* mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif
* mengurangkan kesan parut pada kulit
* mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
* mampu mengurangkan garis-garis halus / kedut pada wajah
* membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks, kesan selulit dsbnya
* kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation
* kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri
* meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal, sihat dan berseri
* sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak
* mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line
* bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala
* melembutkan rambut dan menyihatkannnya


::CARA PENGGUNAAN EUMORA YG BETUL::

1. Bersihkan tangan sblm guna Mior, gosokkan Mior pada tapak tangan utk keluarkan buih. Ambil buih dan letakkan di kawasan yg bermasalah spt jeragat, parut, kedut dan liang-liang roma yg besar sambil gosok perlahan-lahan(buat bulatan) hingga meresap kedalam kulit kemudian basahkan tangan, gosok pada muka lagi hingga keluar buih dan gosok ke seluruh bahagian muka. Untuk pertama kali guna(memula dapat sabun tu), massage muka sehingga buih menyerap ke dalam kulit tetapi utk seterusnya.. hanya gosokkan buih ke seluruh muka sahaja.

2. Kemudian biarkan selama 2.5 minit (jgn melebihi 3 minit, kurang tidak apa. Jika sudah lama guna mior, cuma biarkan 1-2 minit shj)

3. Basuh muka dan biarkan kering sendiri (JANGAN LAP!!!)

Peringatan!! Tidak perlu gunakan toner dan cleanser lagi. Hanya boleh guna moisturizer & sunblock sahaja jika perlu.

4. Sesuai digunakan 2 x sehari (pagi dan malam)

5. Hanya 1-2 minit sahaja setiap cucian (kiraan 1-2 minit bermula selepas berhenti gosok muka).

6. EUMORA facial bar boleh mencerahkan kawasan yg gelap seperti celah ketiak, peha dan leher. Pada bahagian badan boleh dibiarkan lebih dari 3 minit sebelum cuci.

7. Boleh juga digunakan sebagai shampoo (x perlu guna shampoo dan conditioner lain lagi). Caranya adalah :- basahkan rambut kemudian keluarkan buih dan gosok seluruh kepala dan rambut. Tidak perlu buih yg banyak seperti shampoo yg lain. Rambut akan lebih lembut, bersinar, hitam, lebat dan Insyaallah tiada kelumumur.


Sila beri perhatian:

Kulit Sensitif - sebaiknya 1-2 minit sudah memadai (tetapi untuk permulaan boleh gunakan selama 3 minit selama 2-3 hari)

Kulit Berjerawat - gunakan selama 3 minit setiap kali cucian (2 x sehari) selama seminggu. Minggu kedua dan seterusnya memadai mengamalkan sabun seperti cucian biasa sahaja. Lakukan ‘maintenance’ 1-2 x dlm seminggu.

Kulit Normal / Kering - sama seperti step kulit berjerawat

Kulit berparut - amalan yang consistent dan betul membantu mengawal kesan parut dengan effective.

Kulit pigmentasi - berkemungkinan akan mengalami sedikit pengelupasan halus (bergantung kepada keaktifan kulit masing-masing). Ini adalah kerana sel mati di pisahkan dari lapisan permukaan kulit. Anda mungkin akan mengalami sedikit kegatalan, kekeringan yang bersifat sementara kerana faktor perubahan sel pada kulit.

HANYA 3 MINIT SAHAJA!!!
2 X SEHARI DAN ANDA AKAN DAPATI KULIT BERSIH, BERSERI & SIHAT
IBARAT SELEPAS MEMBUAT RAWATAN FACIAL!!!

Apabila menggunakan sabun EUMORA, ianya menggantikan fungsi sabun malah lebih dari itu, namun di galakkan supaya JANGAN terus tinggalkan routine penjagaan anda semata-mata kerana bergantung 100% kepada sabun EUMORA ini.
Sabun EUMORA cuma boleh mengurangkan jumlah step penjagaan yang sedia ada: Sabun EUMORA, moisturiser dan sunblock. Berbanding dengan (Susu Pembersih, Sabun, Toner, Moisturiser, Night Cream dan Sunblock).

No comments: